Websites zijn niet meer weg te denken

We zijn het jaar 2020. Het internet is niet meer weg te denken. Iedereen zou dan ook het recht moeten hebben om zijn of haar bedrijf kenbaar te maken aan de wereld via het wereld wijde web. Het is een medium waarop miljoenen of zelfs miljarden mensen worden bereikt. Het helpt bedrijven vooruitgaan.

Wij willen de stap naar het wereldwijde web voor kleinere bedrijven, zelfstandigen en opstartende zaken toegankelijker maken.

Onze websites hebben:

Een duidelijke structuur

De kracht van een website is dat het een duidelijke structuur heeft voor de gebruiker. Daarom schetsen we bij BIT altijd de basisstructuur van vooraf. Zo kunnen we het traject en de ervaring die de klant doorloopt op uw website al van vooraf goed inschatten.

Inhoud om van te watertanden

Alle inhoud die op de website staat – van aanbodpagina’s tot aan artikelen – is relevant voor de gebruiker. Wij zorgen er voor dat jouw (potentiële) klant begint te watertanden bij het bekijken van jouw website.

Ze zijn vindbaar, aanklikbaar en bereikbaar

Met je bedrijf wil je gevonden worden door je potentiële klanten, medewerkers en fans. Bij BIT zorgen we ervoor dat Google verliefd wordt op jouw website.

Het ademt de identiteit van jouw bedrijf

Jouw bedrijf staat ergens voor. Daarom zet je de missie centraal in de gehele website. Van de over ons-pagina tot aan de aanbodpagina’s overal staat de merkidentiteit centraal. Wij zorgen ervoor dat we jouw (potentiële) klanten meesleuren in jouw verhaal en dat ze het niet meer los kunnen laten.

Zorgt voor verbondenheid

Het verhaal van jouw bedrijf wordt waargemaakt door mensen, door jouw medewerkers. Op jouw website staan de échte mensen die achter de schermen werken nog eens in de bloemetjes. Dit zorgt voor verbondenheid met je (potentiële) klanten.

Bekijk ons laatste werk

Website voor B-concept

Website voor B-concept