Starter webshop

Perfect voor de kleine lokale onderneming

Dit is de perfecte webshop om aan online verkoop te doen als kleine onderneming. Voeg uw producten toe via het handig beheersysteem en de producten komen automatisch op uw professionele online winkel pagina. 

  • Gemakkelijk beheersysteem
  • Professionele winkelpagina
  • Kies uw lever regio, afhaalmomenten of de combinatie van beide
  • Bekijk uw bestellingen in een handig overzicht

Verkoop uw producten online

In het beheersysteem kunt u gemakkelijk producten aan uw online winkel toevoegen. U hoeft daarvoor enkel de gegevens van het product in te vullen en een foto uploaden. Wanneer u op opslaan klikt, komt dit product automatisch in uw online winkel terecht.
Hier zit ook een kleine stocksysteem aan verbonden. Wanneer u een product toevoegt, kunt u bij dit product aangeven hoeveel u er van in bezit hebt of hoeveel u er wenst te verkopen. Wanneer het product uitverkocht is, wordt dit product ook niet meer verkocht op uw winkel en staat er automatisch “uitverkocht” naast. Zo voorkomt u dat een product wordt aangekocht, betaald en niet kan geleverd worden.

Een handig beheersysteem voor jouw bestellingen

In het beheersysteem worden ook alle bestellingen op een zeer overzichtelijke manier bijgehouden. Wanneer iemand een bestelling plaatst, komt het geld automatisch op uw rekening en komen de bestelgegevens in uw beheersysteem terecht.

Kies zelf een leverregio of kies voor afhaalmomenten.

In het beheersysteem kunt u zelf kiezen of u wenst de bestellingen naar de klant te leveren of u enkel wilt dat klanten zelf de bestelling komen ophalen. De opties combineren is ook mogelijk.
U kunt zelf een leverregio instellen. Zo kiest u zelf om niet buiten bepaalde gemeentes te moeten leveren aan huis. U kunt ook een aangepaste leverkost invoeren voor verschillende regio’s. Hoe verder u moet leveren, hoe hoger u de leverkost kunt maken.
Wanneer u ervoor kiest om enkel met een afhaalsysteem te werken, kunt u zelf instellen op welke momenten afhalen mogelijk is. Bij het betalen kan de klant dan een van deze momenten selecteren en bent u op de hoogte wanneer iemand zijn bestelling komt afhalen.