Standaard webshop

Perfect voor iedere onderneming

Een webshop met heel wat opties. Deel uw producten in per categorie en maak uw online winkel zo een stuk overzichtelijker. U kunt heel wat zelf instellen. Kies u eigen lever regio en service kost die hier aan verbonden is, of kies voor de optie om met afhaal momenten te werken. 

  • Professionele en overzichtelijke winkelpagina
  • Kies u lever regio, uw afhaal momenten of een combinatie van beide
  • Stel zelf coupon codes in voor al uw acties
  • Stimuleer uw verkoop met een 'aanbevolen producten' categorie

Verkoop uw producten online gestructureerd in categorieën

In het beheersysteem kunt u gemakkelijk verschillende categorieën toevoegen aan uw winkel. Zo kunt u bijvoorbeeld volgende categorieën aanmaken: mondmaskers, kaarsen, herfststukken, zakdoeken … . Deze categorieën komen dan automatisch in uw online winkel terecht.
In het beheersysteem kunt u dan producten aan de juiste categorie toevoegen. U hoeft daarvoor enkel de gegevens van het product in te vullen en een foto uploaden. Wanneer u op opslaan klikt, komt dit product automatisch in uw online winkel terecht, onder deze categorie. Dit zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk verschillende producten kunt terugvinden.
Hier zit ook een kleine stocksysteem aan verbonden. Wanneer u een product toevoegt, kunt u bij dit product aangeven hoeveel u er van in bezit hebt of hoeveel u er wenst te verkopen. Wanneer het product uitverkocht is, wordt dit product ook niet meer verkocht op uw winkel en staat er automatisch  uitverkocht” naast. Zo voorkomt u dat een product wordt aangekocht, betaald en niet kan geleverd worden.

Een handig beheersysteem voor jouw bestellingen

In het beheersysteem worden ook alle bestellingen op een zeer overzichtelijke manier bijgehouden. Wanneer iemand een bestelling plaatst, komt het geld automatisch op uw rekening en komen de bestelgegevens in uw beheersysteem terecht.

Kies zelf een leverregio of kies voor afhaalmomenten.

In het beheersysteem kunt u zelf kiezen of u wenst de bestellingen naar de klant te leveren of u enkel wilt dat klanten zelf de bestelling komen ophalen. De opties combineren is ook mogelijk.
U kunt zelf een leverregio instellen. Zo kiest u zelf om niet buiten bepaalde gemeentes te moeten leveren aan huis. U kunt ook een aangepaste leverkost invoeren voor verschillende regio’s. Hoe verder u moet leveren, hoe hoger u de leverkost kunt maken.
Wanneer u ervoor kiest om enkel met een afhaalsysteem te werken, kunt u zelf instellen op welke momenten afhalen mogelijk is. Bij het betalen kan de klant dan een van deze momenten selecteren en bent u op de hoogte wanneer iemand zijn bestelling komt afhalen.

Stimuleer jouw verkoop met 'aanbevolen producten'

Op de voorpagina van uw online winkel wordt er plaats voorzien om aanbevolen producten te tonen aan klanten. Op deze manier kunt u de verkoop van bepaalde producten stimuleren. U kunt er ook voor kiezen om hier producten te plaatsen die het meest verkocht zijn. Dit zorgt ervoor dat meer klanten deze producten te zien krijgen en de verkoop van deze bepaalde producten ook zal stijgen.

Geef kortingen via coupon codes

Werkt u met speciale acties? Wilt u een kerst korting invoeren om meer klanten te trekken? Dan kunt u dit gemakkelijk zelf invoeren met dit webshop systeem. In het beheersysteem kunt u zelf een korting code aanmaken en kiezen wat de korting inhoud. Zo kunt u bijvoorbeeld een code voor -5€ invoeren of voor -10% op het totaalbedrag. Zowel bedragen als procenten zijn mogelijk

Plaats mededelingen op uw online winkelpagina

Wilt u een sluiting aankondigen aan uw klanten? De lancering van een nieuw product? Dat kan allemaal. Via het beheersysteem vult u in welke mededeling u wilt maken aan uw klanten en deze wordt dan automatisch op uw online winkelpagina geplaatst.