Online verkoop voor verenigingen

Online verkoop

Het perfecte online verkoopsysteem voor verenigingen

Wij maken online verkoop echt voor iedereen toegankelijk.  Zo zorgen we voor een online betalingssysteem die perfect is voor jouw vereniging. Zo komt het systeem met een online betaalpagina voor de klant en een handig beheersysteem voor u.

  • Flexibel en aanpasbaar systeem
  • Een mooie verkoop webpagina
  • Integratie van jouw Mollie Account

Dit zijn onze projecten

Kalender verkoop 2020 brandweer Koekelare

Voor onze plaatselijke brandweer post Koekelare hebben wij een online verkoopsysteem voor hun kalenders ontwikkeld. www.75jaarbrandweerkoekelare.be

Dit systeem zorgt ervoor dat mensen gemakkelijk hun kalender online kunnen bestellen. Voor de brandweer komt dit met een handig beheersysteem. Zo kunnen ze alle info op de verkoop pagina zelf aanpassen en de bestellingen volgen in een handig overzicht. Ook zo wordt de levering van hun kalender een stuk makkelijker gemaakt.

iksteundelokalehoreca.be

De horeca werd jammer genoeg zwaar getroffen door de strenge maatregelen. Om alle getroffen zaken een hart onder de riem te steken, hebben we voor een online alternatief gekeken.

Heeft u uw zaak moeten sluiten en zit u nog met overvolle drankfrigo’s? Dan bieden wij u deze alternatief aan om uw stock toch te kunnen verkopen en deze moeilijke periode te overbruggen.

Op dit platform kunt u biermanden aanbieden aan uw klanten en zo toch een inkomen binnenhalen. U regelt de biermanden, wij zorgen ervoor dat het geld op uw rekening terecht komt.

Wil jij ook iets online verkopen met jouw vereniging?